Pic
shadow

Fontos tudnivalók

Beküldte Admin a(z) Programozás kategóriában
Rengeteg tényező számít az oldalak létrehozásánál, és mivel mindegyik egyedi (én sohasem adok ki két ugyanolyan honlapot a kezeim közül, mert a sablonos weboldalakból van már rengeteg), így nehéz olyan tippekkel előállni, ami minden esetben megállja a helyét.

Talán a legfontosabb lépés, amit meg kell tennie leendő honlap tulajdonosként, az a weboldal céljának a megfogalmazása. Például, ha az online eladás az elsődleges célja, akkor a tartalmat úgy kell kialakítani, hogy az új vevők szerzését és a vásárlást segítse elő.

Felmerülhet a kérdés, hogy mivel tud kitűnni az online világ kaotikus és zsúfolt világából. Természetesen egy szép és egyedi arculat, valamint lehetőségekben és funkciókban gazdag weboldal elengedhetetlen a sikerhez. Azonban ez még kevés. Tudnia kell és ki kell emelnie a reklámokban és a honlapján is, hogy mivel tud Ön mást nyújtani, mint a piacon jelen lévő konkurens cégek és személyek. Mi az, amitől a maga szolgáltatása egyedi? Mi az a plusz, amit nyújtani tud másokkal szemben?

Tegye kíváncsivá a látogatót! Készítsen olyan reklámokat is ahol nem csak terméket, vagy előnyöket reklámoz, hanem arra készteti a látogatót, hogy rákattintson. Ez a módszer garantáltan több embert késztet arra, hogy megnézze a linket, mint a hagyományos hirdetési formák.

Olyan domain nevet válasszon, ami rövid, könnyen megjegyezhető, mégis utal az ön cégére, vagy a kínált szolgáltatásokra. Egy könyveket áruló webáruháznak például a konyvaruhaz.hu egy megfelelő és praktikus választás.

Ne kövesse el azt a hibát, hogy egy jól működő oldalt elhanyagol. Az a weboldal, ami elavult tartalommal rendelkezik, hiába szép és hiába jó, nem jó semmire. Mire mennek a látogatók a tavalyi hírekkel?

És végül, de nem utolsó sorban válasszon olyan céget, vagy vállalkozót, aki érdemes rá. Vegye figyelembe az ár/érték arányt, minden számításba vehető cégtől kérjen árajánlatot és tájékozódjon arról, hogy mit kap a pénzéért. Fontos szempont az is, hogy az illetőnek legyenek már elkészült munkái, amit megtekintve eldöntheti, hogy megfelel e Önnek.

25Márc2014