Pic
shadow

Vigyázat!

Beküldte Admin a(z) Érdekességek kategóriában
Sajnos egyre többet kezdenek bele önkényesen, bármiféle engedély vagy előképzettség nélkül honlapokat készíteni. Az olcsó húsnak híg a leve azonban itt is érvényesül..

Kazincbarcikán is található néhány ilyen lelkes kontár, aki egy-két ezer forintért (vagy egy kirívó esetben akár INGYEN is) ígér honlapot. Jó esetben az ilyen emberek képesek legalább egy sablon honlapot elkészíteni, statikus tartalommal. Rosszabb esetben azonban még ennyit sem tudnak, de előleget kérnek. Olyan is előfordulhat, hogy miután kész a munka és Ön kifizette a "programozónak" a munkadíjat, elérhetetlenné válik, többé nem áll rendelkezésére az oldala frissítése vagy bővítése.

Mielőtt választ, tájékozódjon. A neten utána lehet járni, hogy minek mennyi az átlag piaci ára. A feltűnően olcsó ajánlatokat fontolja meg, hiszen lehet, hogy csalódás fogja érni.

Egy valós honlapkészítéssel foglalkozó cég, vagy vállalkozó mindig tud felmutatni saját munkákat, valamint rendelkezik a szükséges szakmai képzettséggel. Ezt alá is tudja támasztani az engedélyével, vagy a bizonyítványaival. Ne hagyja magát átverni! :)
25Márc2014